Ne Postoji Dobar Razlog da Nastavite da Pušite

Bolesti izazvane cigaretama su verovatno poznate svima. Svesni ste da utiču na različite aspekte života, ali verovatno odbijate da zaista mislite kako bi zdraviji i bolji život bio bez njih. Dakle, hajde da rezimiramo sve loše aspekte pušenja!

Medicinski je dokazano da su pušači skloni depresiji i imaju manje energije zbog nedostatka kiseonika u mozgu. Takođe, možete osetiti miris strastvenog pušača iz daleka, što nije pogodno ni za koga. Tokom vremena, cigarete izazivaju da se Vaša pojava pogoršava – izazivaju promene na koži, mrlje na zubima, zadah, slabu i krhku kosu, čak i ćelavost. Dalje, pušači su skloni tome da im se razviju staračke pege, blede ili žućkasto drap, njihova koža gubi elastičnost i kolage, pa stare brže.

Prestanak Pusenja

Ako spadate u kategoriju strastvenog pušača, znajte da ćete imati koristi od detoksikacije, jer ćete izbaciti neke od toksina cigareta iz Vašeg tela. Veoma efikasan antioksidant je Herbalife Rouz Ox, koji sprečava starenje kože, pored uklanjanja štetnih supstanci. Takođe, postoji više drastičnih efekata pušenja, a oni uključuju srčane, plućne, koščane i druge bolesti. Žene mogu da razviju probleme sa reproduktivnim organima.

Da li ste se ikada osećali da ne možete sebi priuštiti da odete na odmor zbog ograničenog budžeta? Samo izračunajte koliko novca trošite na cigarete za godinu dana i shvatićete da je egzotična destinacija upravo isparila u vidu dima (namerna igra reči) .

U slučaju da smo vas ubedili da jednom za svagda ostavite cigarete, evo nekoliko saveta koji će Vam pomoći. Mi smo sigurni da jesmo – ništa kao nekoliko redova teksta o informacijama koje već znate da vam pomognu da ostavite po strani navike od 20 godina, a znate kako je grozno pušenje i nema potrebe da Vam to ponovo govorimo. Ako želite da vidite sjajan izvor za koji ste možda čuli, pogledajte „Lak način da ostavite pušenje“ Alena Kara. Ma kako smešno zvučalo, imamo 8-9 ljudi u neposrednom okruženju koji su ostavili pušenje posle pohađanja njegovih programa ili čitanja knjige. Samo pokušajte – šta je najgore što može da se desi?

Srećno!