Da biste odabrali prave Herbalife proizvode, sve smo ih podelili po grupama i programima radi lakšeg izbora, kako programa tako i proizvoda, i to po najpovoljnijim cenama. Herbalife proizvodi su zdravi, program je jednostavan i što je najvažnije, deluje.

S obzirom na to da je svaki metabolizam različit, kao i da svi mi imamo drugačije životne sklonosti, organizaciju vremena i obroka i pristup ka ishrani, savetujemo da se konsultujete sa nama pre odabira proizvoda preko našeg Online Support Chat-a, a mi ćemo prilagoditi svaki Herbalife program vašim dnevnim aktivnostima, ishrani i poslu kako bi ste se osećali što bolje i imali najbolje moguće rezultate. Možete i da nam pišete na info@smrsajte.rs ili da nas pozovete na 061 – 66 11 450.

Cene Herbalife proizvoda su napravljene tako da koštaju isto koliko i naša standardna, svakodnevna ishrana.

Jako je bitno da zapamtimo da se Herbalife proizvodi koriste umesto naših redovnih obroka, tako da programe ne treba gledati kao dodatno opterećenje na naš budžet, već samo drugačiji način ishrane.

Kada razmišljamo o ceni Herbalife proizvoda, važno je da razmislimo i o ličnoj vrednosti koju dobijamo iz njih. Kolika je cena našeg zdravlja, naše dobrobit? Koliko mesečno potrošimo na razne lekove da bismo ispravili štetu koju sebi nanosimo kroz lošu ishranu i nezdrav način života? Koliko bismo platili za našu ličnu sreću i zadovoljstvo, kada se osećamo kako želimo da se osećamo i kada izgledamo kako želimo da izgledamo? Kada možemo da obučemo garderobu koju želimo da nosimo? Kada maštamo o ovim pitanjima, vrlo često bismo rekli “koliko god košta…sve..” bez bilo kakvog razmišljanja, dok je u suštini novčana cena vrlo mala. I to ne važi samo za Herbalife proizvode.

Mi svaki dan pravimo svesne i nesvesne odluke vezane za naš način života. Zdrava ishrana nije skupa koliko možda mislimo, samo nam je potreban malo drugačiji način razmišljanja i neke nove navike, koje kada jednom steknemo, ostaju sa nama zauvek. Mnogi od nas baziraju našu ishranu na brzoj hrani i dostavi, iako bi nam verovatno bilo brže (a da ne pominjemo zdravije) da sami spremimo sebi nešto. Jednostavno, verovatni nismo navikli da imamo bilo kakve zdrave namirnice u frižideru.

Jedan od glavnih razloga za popularnost Herbalife programa i za uspeh njenih korisnika je baš to što su proizvodi jednostavni, brzo se spremaju, i uvek su pri ruci. Šejk može da bude gotov za manje od minuta, i pošto se obroci kupuju za nekoliko nedelja ili meseci unapred, nikada ne moramo da posegnemo za lakim i nezdravim rešenjima. Probudimo se, doručak je pri ruci i spreman za manje od minuta, tako da nema potrebe da ga preskačemo ili da svratimo u pekaru i jedemo pecivo prepuno masnoća i kalorija. Herbalife obroci sadrže sve potrebne vitamine i nutriente koji su nam potrebni, tako da ne samo da su odlični za našu liniju, već i za naše celokupno zdravlje.