Saznajte kako da izgubite pola kilograma nedeljno

U zaključku, izbor zdravijeg obroka će smanjiti Vaš unos kalorija i do 60 %, što će za posledicu imati gubitak težine na duži rok, ali će poboljšati i Vaše zdravlje i život uopšte.

Gubljenje kilograma ili održavanje idealne telesne težine, bez napornih i stresnih dijeta na koje trošimo vreme, novac i većinu svih nerava, san je svih nas koji su u jednom trenutku hteli da izgube težinu. Svi smo čuli za milione dijeta, saveta i trikova kako bismo izgubili na težini. Svaka naslovnica magazina ima „neverovatnu tajnu super dijete koja je konačno otkrivena od strane naučnika u XY zemlji i koja će Vam pomoći da izgubite XY kilograma za jedno popodne“. Da! Dozvolite mi da pokušam to!

Suština je – gubljenje težine zaista nije složeno. Samo treba da napravimo nekoliko različitih izbora u toku dana, izbora koji na kraju nisu tako teški, i neće imati nikakav negativan uticaj na naš kvalitet života.

Primera radi – ako smanjite dnevni unos kalorija za 500 kalorija, izgubićete pola kilograma za nedelju dana. Što manje kalorija jedete, više kilograma ćete izgubiti, a ako kombinujete ovu vrstu gubitka težine sa umerenim vežbama (na primer, sa dnevnim 30-minutnim hodom) videćete odlične rezultate.

Osim toga, istraživanje je pokazalo da konzumiranje zdrave užine između obroka ima pozitivan uticaj na naš organizam.  Jednostavno rečeno, kada užinate, dajete svom metabolizmu podsticaj. Grickalice nisu nužno loša navika. Predlažemo neke niskokalorične grickalice, koji će vas održati sitim, energičnim i dalje vernim Vašoj ishrani. Pogledajte neke od Herbalife-ovih niskokalorični opcija za užinu ovde.