Pogledajte neke od naših zadovoljnih kupaca i njihove priče.

Imate neke rezultate koje želite da podelite sa nama? Molimo Vas da nam pošaljete vaše slike i kratak opis vašeg iskustva i mi ćemo to objaviti na ovoj stranici!

Pošaljite nam email na info@smrsajte.rs  da biste podelili Vašu priču i motivisali druge da postignu Vaše rezultate!

Ana M. »

Omiljeni proizvodi: Formula 1 Čokolada, Tablete sa Vlaknima i Lekovitim Biljem, Thermojetics Instant Biljni Napitak
Počela sam da koristim Herbalife nakon što sam čula neke pozitivne komentare od prijatelja i poželela da izgubim nekoliko kilograma i sama. Uskoro sam bila veoma zadovoljna rezultatima – izgubila sam nekoliko kilograma za prve četiri nedelje, ali prava razlika bila je vizuelna – izgubila sam ukupno 26.5 cm oko butina i struka. Sjajni proizvodi, odlična podrška, preporučila bih svima.

Benedikt K. »

Omiljeni proizvodi: Formula 1 Čokolada, Formula 3 Proteinski Prah, Herbalife Pržena Soja
Godine i godine nezdravog života i brze hrane su zaista uzimale danak. Znao sam šta je trebalo da radim da bih gubio kilograme, ali je bilo toliko muke, da nisam mogao da se disciplinujem da to traje duže od nekoliko dana. Herbalife je bilo odlično rešenje za mene – obroci su veoma laki za spremanje, ukusni su i zaista drže sitost (pogotovo kada dodam proteinski prah u šejk). Izgubio sam dosta težine i obima za prvih 6 nedelja, i osećam se mnogo bolje i zdravije. Sjajni proizvodi, topla preporuka.

Tomas P. »

Omiljeni proizvodi: Formula 1 Vanila, Thermojetics Instant Biljni Napitak, Formula 3 Proteinski Prah
Zaista sam se zapustio dugi niz godina i bio mi je potreban jednostavan i efikasan način da izgubim težinu. Nepravilan raspored radnih sati i rad u smenama doveli su do preskakanje obroka, a zatim prejedanja (brzom hranom) što je izazvalo da dobijem više od 40kg tokom nekoliko godina. Na kraju sam odlučio da uradim nešto povodom toga, a na insistiranje moje supruge odlučio da probam ove proizvode. Razlika je bila primetna nakon samo nekoliko nedelja – a tek posle nekoliko meseci, izgledao sam kao nov čovek. Velika podršku od tima, fantastični proizvodi. Preporučio bih apsolutno svima koji žele da izgube na težini.

Irena K. »

Omiljeni proizvodi: Formula 1 Vanila, Napitak Aloje – Koncentrat, Napitak od Ovsa, Jabuka i Vlakana
Želela sam dobar način da izgubim težinu bez gladovanja i patnje. Za sada sam prezadovoljna, izgubila sam nekoliko kilograma viška za 6 nedelja i puno cm obima oko struka i butina.

Johanes F. »

Omiljeni proizvodi: Formula 1 Jagoda, Formula 3 Proteinski Prah, Formula 1 Expres Tabla, Tablete sa Vlaknima i Lekovitim Biljem
Moja težina je počela da mi izaziva mnogo problema – bol u zglobovima, brz umor, opšti osećaj lenjosti i nisko-energetsku aktivnost tokom dana. Pokušao sam da se bavim sportom, ali zbog moje težine i loših navika u ishrani, nisam zaista mogao postići nikakve rezultate. Naišao sam na Herbalife na internetu, pročitao o tome i odlučio da ga isprobam. Počeo sam sa osnovni paketom (2 šejka, vitamini, Tablete sa Vlaknima i Lekovitim biljem, čaj) i primetio rezultate vrlo brzo – moj stomak je „splasnuo“ brzo, i osećao sam se bolje u roku od nedelju dana. Prvi mesec sam izgubio popriličnu težinu, a u naredna 4 meseca sam imao osećaj da sam se prepolovio 😉 . Hvala Smrsajte.rs timu podrške, veoma su korisni u predlaganju proizvoda i pomoći sa ishranom uopšte. Apsolutna preporuka.

Aleks G. »

Omiljeni proizvodi: Formula 1 Kapućino
Dobila sam nekoliko dodatnih kilograma nakon prelaska na veoma sedenteran posao. Preskakala sam obroke, a zatim konzumirala brzu/nezdravu hranu za vreme pauze za ručak i nakon posla. Za sada sam vrlo zadovoljna Herbalife-om.

Majkl S. »

Omiljeni proizvodi: Formula 1 Vanila, Thermojetics Instant Biljni Napitak

Morao sam da izgubim na težini kako je odeća počela da postaje sve manja i manja svake godine. Najveće zadovoljstvo mi je bilo kada sam posle nekoliko meseci morao da kupim novi kaiš. Preporučujem.

Ana F. »

Omiljeni proizvodi: Formula 1 Vanila, Napitak Aloje – Koncentrat, Tablete sa Vlaknima i Lekovitim Biljem
Nikada nisam bila „mršava“ devojka, ali u poslednjih nekoliko godina sam se stvarno zapustila. Imala sam uspeha sa nekim dijetama, ali nakon što se završe ja bih uvek dobila nazad još veću težinu nego što sam izgubila. Zadovoljna sam Herbalife-om za sada, obroci se lako pripremaju i dobarog su ukusa. Izgubila sam primetno kilograma za 6 nedelja, i imam mnogo više energije i želje da vežbam i da se bavim sobom.

Piter P. »

Omiljeni proizvodi: Formula 1 Čokolada, Tablete sa Vlaknima i Lekovitim Biljem, Formula 3 Proteinski Prah
Počeo sam da koristim Herbalife kao dodatak svom fitnes programu, a ubrzo sam veoma bio zadovoljna rezultatima. Izgubio sam dosta kilograma na vagi za mesec i po dana, mada najveća razlika je u mom struku, kao što možete videti na slikama. Ranije sam uspevao da izgubim težinu uz pomoć različitih programa, ali Herbalife je daleko lakše pratiti i dao je najbolje rezultate. Preporučujem.

Britani K. »

Omiljeni proizvodi: Formula 1 Vanila, Formula 1 Jagoda

Odlučila sam da dam Herbalife-u šansu nakon što sam videla da je kolega dobio dobre rezultate. Počela sam sa anticelulit pakovanjem, koji obuhvata 2 kreme koje su mi je dale odlične rezultate – nakon mesec i po dana, rezultati su bili veoma vidljivi, mnogo bolji nego sa sličnim proizvodima koje sam ranije probala. Nisam se baš držala programa obroka previše, ali sam ipak izgubila nekoliko kilograma za mesec i po dana. Pokušaću da budem više disciplinovana u narednom periodu. Preporuka.

Marta E. »

Omiljeni proizvodi: Formula 1 Čokolada, Napitak Aloje – Koncentrat, Thermojetics Instant Biljni Napitak
Veoma sam zadovoljna rezultatima nakon 3 meseca. Zadovoljna sam sa kilogramima koje sam izgubila, ali prava razlika je u iznosu cm koje sam izgubila oko mojih problematičnih oblasti, ukupno 51.5 cm. Veoma sam zadovoljna proizvodima do sada, nastaviću sa korišćenjem još nekoliko meseci dok ne dostignem željenu težinu.

Tina B. »

Omiljeni proizvodi: Formula 1 Vanila, Thermojetics Instant Biljni Napitak
Prezadovoljna sam sa rezultatima za prvih mesec i po dana korišćenja proizvoda. Najviše anticelulit kremama. Dobra podrška i pomoć od strane Smrsajte.rs tima.

Margaret A. »

Omiljeni proizvodi: Formula 1 Kapućino, Tablete sa Vlaknima i Lekovitim Biljem, Herbalife Pržena Soja
Koristim proizvode već mesec i po dana, i vidim i osećam da sam se dosta promenila u odnosu na početak. Veoma sam zadovoljna, proizvodi se lako pripremaju i daju vam veliki energetski podsticaj tokom dana. Imam još 12 kg da izgubim, nadam se da ću to učini u naredna 3 meseca. Preporučujem.

Svako pominjanje kontrole telesne težine se odnosi na Herbalife program kontrole telesne težine koji uključuje, između ostalog, izbalansiranu ishranu, redovno vežbanje, odgovarajući dnevni unos tečnosti, dodatke ishrani, ako je potrebno, i dovoljno odmora. Pojedinačni rezultati će se razlikovati.