Herbalife Formula 1 Šejk

Svaki dan se u 90 zemalja sveta posluži više od 4 miliona Formula 1 šejkova. 

Herbalife šejk je ukusan i bogat važnim vitaminima ,mineralima i nutrijentima koji ga čine odličnim zdravim obrokom. 

-17%
рсд4,950.00
-22%
рсд9,250.00
-17%
RRP: рсд4.950,00

Napravljen je da bude prirodan, balansiran obrok koji sadrži sve potrebne vitamine, minerale, nutriente i proteine koji su nam potrebni da savršeno funkcionišemo u toku dana, dok u isto vreme sadrži samo 220 kalorija. Odlična je zamena za brzu hranu koja je vrlo često nezdrava i prepuna nepotrebnih masnoća i kalorija, i koja je vrlo često glavni uzrok viška težine.

  • Obrok sa kontolisanim brojem kalorija, samo 220kCal po obroku
  • Svi potrebni vitamini, minerali nutrienti
  • Visok proteinski sadržaj, 18g proteina po obroku
  • Laka priprema, za 30 sekundi
  • 4 fantastična ukusa

UPOTREBA

Priprema

2 ravne supene kašike šejka pomešajte sa 250ml vode, nemasnog mleka ili jogurta. Ako imate blender, možete da dodate i neko voće po želji, na primer pola banane ili šaku maline. Slobodno eksperimentišite sa voćem koje volite!

Pogledajte kratki video da biste videli koliko se lako i brzo sprema kompletan obrok.

Za Održavanje Težine

Uzimajte Herbalife sejk umesto jednog obroka dnevno, najbolje umesto doručka. Ako vam više odgovara, možete da uzimate šejk umesto ručka ili večere.

Za Mršavljenje 

Ako želite da izgubite težinu, koristite Herbalife šejk za mršavljenje umesto 2 obroka dnevno. Najviše se preporučuje umesto doručka i večere zato što su oni vrlo često obroci na kojima najviše grešimo i sa kojima unosimo najviše kalorija.

Jedno pakovanje je dovoljno za 30-40 obroka, u zavisnosti od doziranja. Ako menjate jedan obrok dnevno (održavanje težine), imaćete dovoljno obroka za oko mesec dana ili nešto više. Ako ste na programu gubljenja težine i menjate 2 obroka dnevno, jedno pakovanje će biti dovoljno za 15-20 dana.

Zašto baš doručak?

Šejk se preporučuje kao zamena za doručak sa dobrim razlogom. Doručak je sam po sebi najvažniji dnevni obrok, koji dosta utiče na to kako ćemo se osećati i kako ćemo funkcionisati tokom ostatka dana. Ako preskočimo doručak, ili ako baziramo doručak na bazi ugljenih hidrata, nivo šećera u našoj krvi oscilira i to nas navodi da jedemo više namirnica koje su bogate šećerom ili ugljenim hidratima. To dovodi do prekomernog unosa kalorija, do stvaranja masnih naslaga, i samim tim do povećavanja telesne težine. Dosta nas započinje dan u pekari sa namirnicama koje imaju jako puno kalorija i masnoća, a jako nisku nutritivnu vrednost.

Kada baziramo doručak na namirnicama koje sadrže puno proteina a manje ugljenih hidrata, nivo šećera u krvi ostaje stabilan i manje nam se traže slatkiši i grickalice. Takvi obroci sadrže i manje kalorija i masnoća sami po sebi, tako da su odličan način da izgubimo višak težine i brzo dodjemo do željene linije. Formula 1 šejk sadrži malo ugljenih hidrata, puno proteina, i jako malo kalorija – samo 220, i uz sve ostale vitamine i minerale koje pruža, savršen je početak svakog dana. Lagan je, ukusan, brzo se sprema, i vrlo brzo ćete osetiti njegov efekat.

Sastav

Herbalife sejk je napravljen od najkvalitetnijih sastojaka i uz nadzor najboljih svetskih nutricionista. 1 obrok sadži sve vitamine i minerale koji su potrebni da nam telo optimalno funkcioniše u toku dana. Bogat je proteinima (jedan obrok sadrži oko 18g proteina) koji su bitni za očuvanje zdrave mišićne mase i koji nas drže sitim.

Pogledajte ilustraciju i kratko objašnjenje ključnih nutritivnih vrednosti Herbalife šejka.

Kalcijum

Od ključne važnosti za sva živa bića, bitan u mnogim ćelijskim procesima. Jedan od glavnih materija od koje su napravljene kosti i zubi. Dovoljan unos kalcijuma je jako bitan za izgradnju zdravih i gustih kostiju u mladosti, i za očuvanje kostiju u kasnijim životnim dobima. 99% kalcijuma u telu se nalazi u zubima i kostima.

Vitamin C

Esencijalan nutrijent za ljude. Štiti i ojačava naš imunitet, čuva nas od kardiovaskularnih bolesti, prenatalnih oboljenja, oboljenja očiju, čak i bora. Vitamin C čuva ćelije i održava ih zdravim, i takodje utiče na proizvodnju kolagena koji je bitan za kožu, kosti i krvne sudove. Naša tela nisu u mogućnosti da skladište Vitamin C, tako da moramo da ga unosimo svakog dana.

Vitamin E

Vitamin je najpoznatiji za svoja antioksidantna svojstva. On rastvara masnoće, i može se naći u mnogim namirnicama kao što su meso, jaja, voće, povrće i slično. Koristi se za lečenje dijabetesa i za odbranu od raka – naročito raka pluća i raka grla kod pušača. Popularan je i kod sportista kao suplement koji povećava snagu i izdržljivost. Takodje je popularan u kremama koje štite kožu od starenja.

Vitamin A

Pomaže u očuvanju zdrave kože, zuba, kostiju i tkiva. Vitamin A poboljšava vid (pogotovu u situacijama niskog osvetljenja). Vitamin A je poznat i kao Retinol, i daje pigment našem oku.

Natrijum

Izuzetno bitan elektrolit koji se koristi u enzimskim funkcijama i kontrakcijima mišića. Služi za regulisanje krvi. Jedan od ključnih sastojaka ishrane koji služi za regulaciju ćelijskih aktivnosti i funkcionisanje nervnog sistema.

Proteini

Proteini su važan deo svake ćelije našeg tela. Kosa i nokti su uglavnom sastavljeni od proteina. Telo koristi proteine kako bi izgradilo i oporavilo tkivo. Proteini se koriste za proizvodnju enzima, hormona i ostalih hemikalija. Proteini se isto koriste za izgradnju i očuvanje mišića, kostiju, hrskavica, kože i krvi. Za osobe koje žele da izgube težinu, ishrana bogata proteinima je važna zato što nas drži sitim, i kada zamenimo obroke bazirane na ugljenim hidratima sa obrocima koji su bogati proteinima, unosimo manje kalorija, kontrolišemo nivo šećera u krvi i lakše gubimo težinu.

Magnezijum

Magnezijum je od ključne važnosti za funkcionisanje našeg tela. Magnezijum održava normalan krvni pritisak, jake kosti i ravnomeran rad srca. Mnogi od nas ne unose dovoljno magnezijuma u dnevnoj ishrani, i to je još jedan od benefita koji pruža Herbalife sejk.

Niacin

Poznat i kao Vitamin B3, Niacin je bitan za ukupno zdravlje. Dovoljan unos Niacina kontroliše nivo holesterola i smanjuje rizik od kardiovaskularnih oboljenja.

Ovo su samo neki od bitnih sastojaka Formula 1 šejka. Odličan je način ne samo za gubljenje težine, već i da poboljšamo naše generalno zdravlje.

Da li imate bilo kakvih pitanja? Za sve odgovore i savete, možete da nas pozovete na 061 66 11 450 ili nam pišite na info@smrsajte.rs.